Menu

Pan / brood

Pan con tomate y aceite
Geroosterd brood met vers geraspte tomaat en olijfolie

Pan con aceite y sal
Geroosterd brood met olijfolie en zeezout

Pan con alioli
Brood met alioli

tablas / plankjes

Tabla de Jamon Iberico
Iberische serranohamplankje

Tabla de embutido iberico
Iberische vleeswarenplankje

Tabla de quesos
Kaasplankje

Tabla mixta
Plankje met vleeswaren en kaas

Tabla Jamon serrano y Queso manchego
Plankje met Serranoham en Manchego kaas

Ensaladas / salades

Ensalada de queso de cabra
Salade met geitenkaas, tomatenconfituur, komkommer, apple, walnoten en balsamico dressing

Ensalada de tomate y atun Ortiz
Salade met tonijn, tomaat, uien, olijven en extra verge olijfolie

Carpaccio de Bacalao
Gerookte kabeljauw in olie met tomaat en zwarte-oliventapenade

Ensalada de cogollos con vinagreta y anchoas
Babygems salade met vinagrette en ansjovis

Aceitunas
Gemarineerde olijven

verduras / groenten

Patatas Bravas
Gefrituurde aardappelen met bravasaus en alioli

Parrillada de verdura con romesco
Gegrilde aubergine, courgette, paprika en groene asperges met romescosaus

Tortilla de patata
Aardappelomelet

Champi├▒ones salteados
Gebakken champignons gemarineerd in knoflook

Pimientos del padron
Kleine gefrituurde groene pepers

Berenjenas con queso de cabra y miel
Gefrituurde aubergine met geitenkaas en honing

Croquetas de queso y espinacas
Kaas en spinazie kroketjes

Puerros con salsa tartara, opcion de salmon
Gestoomde preitjes met tartarasaus, optie zalm


pescados / vis

Boquerones en vinagre
Gemarineerde koude ansjovis

Boquerones fritos
Verse gefrituurde ansjovis

Gambas a la plancha
Gegrilde grote garnalen

Gambas al ajillo con angulas
Gebakken garnalen met baby paling in knoflook

Calamares a la andaluza
Gefrituurde inktvisringen met rode en groene paprika

Mejillones a la marinera
Mosselen met wijnsaus

Pulpo a la plancha con crema de puerro y patata
Gegrilde octopus tentacle met prei en aardapel pure

Croquetas de gambas
Garnalen kroketjes



MIXTO DEL MAR / Verschillende vis-tapas
Boquerones fritos | Calamares | Gambas a la plancha | Pulpo frito

Gefrituurde ansjovis | Gefrituurde inktvisringen | Gegrilde grote garnalen | Gefrituurde octopus


carnes / vlees

Alb├│ndigas con tomate
Gehaktballetjes in tomatensaus

Pollo al ajillo
Gebakken kippenboutjes met knoflooksaus

Croquetas de jamon iberico
Iberischeham kroketjes

Secreto iberico con guarnicion
Gegrilde Iberische varkenlapjes met Manchego creme

Pinchos morunos con mojo picon
Gemarineerd varkensvlees met mojosaus

Huevos rotos con jamon
Gefrituurde aardappelen met gebakken ei en iberischeham

Chistorra con pimientos del padron
Spaanse chorizo met kleine gefrituurde groene pepers

Zapatillas de lomo
Gegrilde varkensfilet op geroosterd brood

Carrilleras estofadas con vino tinto
Gestoofde kalfswang met rode wijn



ENTRECOT DE RUBIA GALLEGA 200G
Con pimientos del padron y patatas | Geserveerd met groene pepers en aardappelen


paellas

Paella wordt altijd vers gemaakt, en de rijst heeft ongeveer 30-35 min nodig om gaar te koken. Minimum 2 personen


Paella marinera
Vispaella

Paella mixta
Vlees en vis paella

Paella valenciana
Vleespaella (Kip en konijn)