BLANCOS / WITTE WIJNEN

Vacceos Rueda – Verdejo
Aromatisch, fruitig en zacht, geuren van perzik en anijs. Vol fruitige wijn met frisse aciditeit.

Lo Virol Blanco – Chardonnay
Complex samenspel van rijp Europees en tropisch fruit: perzik en lychee en lichte ananas touch. Volle rijke smaak met lang fruitige afdronk.

Mi mama me mima – Albariño
Fruitig vol van structuur met tonen van anijs, citrus en op het eind een lichte ziltige touch. Iets wat eigen is van goede Albariño.

Cuatro Rayas Centenarios – Verdejo
De wijn heeft een knapperig, fruitig karakter met een fijne toon van venkel in de nasmaak. Vol fruitig en een lange afdronk.

Prohom Experentia Blanco – Garnaxta
Biologisch wijn. Rijk fruitig met lichte lavandel en witte bloemen die langzaam verschijnen op de achtergrond. Zacht, ronde en mond vullend fruit.

rosado / rose wijn

Ovidio Garcia – Verdejo & Tinta del país
Fris aromatische met stuivend rood fruit, een mooi samenspel van aardbei en perzik met op de achtergrond een toon van venkel en rozen.

tintos / rode WIJNEN

Baron de Funes – Garnaxta & Syrah
Vol van jeugd, met geuren van rijp rood fruit en subtiele florale aroma’s. Een goede aciditeit maakt de wijn levendig en goed drinkbaar.

Ovidio Garcia Tinto – Tempranillo
Rijk boeket van bosbessen en maracuyá, toasty vanille en gebrande koffie. Volfruitige met lichte karamel en fijne kruidigheid.

Rompesedas Los Latros – Tinta de Toro
Diep donkere geuren van rijpe bramen, cassis en bosbessen. Fijn met ronde sappige tannine en een zijden afdronk.

Ondalán Crianza – Rioja
Mooi volle structuur, fruitige aroma’s van rijp rood en zwart fruit. Op de achtergrond subtiele tonen van vanille en kaneel. Sappige en ronde tannine in de afdronk.

Damana Crianza – Ribera del Duero
Een krachtige geur van kersen gecombineerd met zoethout en specerijen op een achtergrond van minerale toon. Volle fluweelzachte smaak perfect in balans.

cava

Trior Brut Nature – Perellada
Een prachtige mousserende wijn met geuren van peer, sinasappel en amandelen met een fijne citrus achtergrond. De smaak is droog, zuiver en elegant met een zachte mousse.