Menu

Pan / brood

Pan con tomate y aceite
Gegrilde brood met gerraspeerd tomaat en olijfolie

Pan con alioli
Brood met alioli

tablas / plankjes

Tabla de Jamon Iberico
Iberische serranohamplankje

Tabla de embutido iberico
Iberische vleeswarenplankje

Tabla de quesos
Kaasplankje

Tabla mixta
Plankje met vleeswaren en kaas

Ensaladas / salades

Ensalada de queso de cabra
Salade met geitenkaas, tomatenconfituur, komkommer, walnoten en balsamico dressing

Ensalada Mediterranea
Salade met tomaat, ei, asperges, olijven, ui en tonijnfilets

Aceitunas
Gemarineerde olijven

verduras / groenten

Patatas Bravas
Gefrituurde aardappelen met bravasaus en alioli

Parrillada de verdura con romesco
Gegrilde aubergine, courgette, paprika en groene asperges met romescosaus

Tortilla del dia
Aardappelomelet van de dag

Champiñones salteados
Gebakken champignons met knoflook

Pimientos del padron
Kleine gefrituurde groene pepers

pescados / vis

Boquerones en vinagre
Gemarineerde koude ansjovis

Calamares a la andaluza
Gefrituurde inktvisringen

Bacalao frito
Gefrituurde kabeljauw

Gambas al ajillo
Gebakken garnalen met knoflook

Mejillones a la marinera
Mosselen met wijnsaus

Pulpo a la plancha
Gegrilde octopus

carnes / vlees

Albóndigas con tomate
Gehaktballetjes in tomatensaus

Pollo al ajillo
Gebakken kippenboutjes met knoflooksaus

Croquetas de jamon y chorizo
Serranoham en Chorizo kroketjes

Secreto iberico
Gegrilde Iberische varkenlap

Pinchos morunos con mojo picon
Gemarineerd varkensvlees met mojosaus

Huevos rotos con jamon
Frietjes met gebakken ei en serranoham

Estofado de la casa
Spaanse stoofvlees

paellas

Paella wordt altijd vers gemaakt, en de rijst heeft ongeveer 30-35 min nodig om gaar te koken. Minimum 2 personen


Paella marinera
Vispaella

Paella mixta
Vlees en vis paella