Menu

Pan / brood

Pan con tomate y aceite
Brood met tomaat en olijfolie

Pan con tapenades
Broodplankje met tapenades

tablas / plankjes

Tabla de jamon serrano
Serranohamplankje

Tabla de embutido iberico
Vleeswarenplankje

Tabla de quesos
Kaasplankje

Tabla mixta
Plankje met vleeswaren en kaas

Ensaladas / salades

Ensalada de queso de cabra
Salade met geitenkaas en tomatenconfituur

Ensalada Mediterranea
Salade met tomaat, ei, asperges en tonijnfilets

Esqueixada de Bacalao
Salade met kabeljauw en romesco dressing

Aceitunas
Gemarineerde olijven

verduras / groenten

Patatas Bravas
Gefrituurde aardappelen met bravasaus

Parrillada de verdura con romesco
Gegrilde groenten met romescosaus

Tortilla de patata
Aardappelomelet

Champiñones salteados
Gebakken champignons

Escalivada
Koud geroosterde groente

pescados / vis

Boquerones
Gemarineerde koude ansjovis

Calamares romana
Gefrituurde inktvisringen

Buñuelos de bacalao
Kabeljauw kroketjes

Gambas al ajillo
Gebakken garnalen

Mejillones a la marinera
Mosselen met wijnsaus

Pulpo a la gallega
Octopus met aardappels

carnes / vlees

Albóndigas con tomate
Gehaktballetjes in tomatensaus

Pollo al ajillo
Gebakken kippenboutjes

Croquetas de jamon
Serrano ham kroketjes

Croquetas de chorizo
Chorizo kroketjes

Pinchos morunos
Gemarineerd varkensvlees

Brocheta de pollo
Kipbrochette

Zapatillas de lomo
Varkensvlees op gegrild brood

paellas

Paella wordt altijd vers gemaakt, en de rijst heeft ongeveer 30-35 min nodig om gaar te koken. Minimum 2 personen


Paella de carne
Vleespaella

Paella marinera
Vispaella

Paella mixta
Vlees en vis paella